2013. július 24., szerda

Bemutatkozás

Hali! 

Hát ez lennék én. A nevem Kim Dawton. 17 éves vagyok és a motorozás a szenvedélyem. A szüleim 12 éves koromban meghaltak, azóta a bátyám viseli a gondomat. Nála jobb embert nem ismerek a világon. ^^ Két álmom van: az egyik, hogy egyszer sokra vigyem a motorozással a másik pedig, hogy rám találjon az igaz szerelem.





Ő a legjobb barátnőm Liz, teljes nevén Elizabeth Storm. Mióta az eszemet tudom elválaszthatatlan barátnők vagyunk. Mindig mindenben támogat és vele aztán mindent ki lehet beszélni^^ Mindenkihez kedves és nagylelkű, ráadásul nála jobban senki nem ismeri a divatot. Arcán mindig mosoly virít. Ő a suli legsportosabb diákja, és ha még nem is látszik rajta, nála jobban senki sem tud sportolni.



És íme a bátyám, Adam. Mindig felnéztem rá és sosem hagyott cserben, habár van egy olyan rossz szokása, hogy időnként úgy viselkedik, mintha az apám lenne és ezzel sokszor kikészít. Azonban, ha szóvá teszem neki avval én tudom felhúzni, úgyhogy kölcsönösen ugratjuk vele egymást^^ Mégis nála job bátyja sose lehetne az embernek. A zene a szenvedélye, hobbiszinten gitározik, de a haverjaival el-el járnak egy-egy buliba zenélni.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése